Kaishinkan Aikido Rotterdam
Ontspanning door inspanning
 

Lessen en agenda

Trainingstijden en locatie

Bij Kaishinkan kun je 3 maal per week aikido trainen, op de onderstaande tijden. Mocht je interesse hebben om een training te volgen, neem dan contact op via ons contactformulier.  Kijk bij het kopje agenda om te kijken of er veranderingen zijn als gevolg van stages of speciale lessen. Dan vervallen de reguliere lessen op diezelfde dag, tenzij anders vermeld.

Tot en met zondag 22 augustus bieden we de aikido zomertrainingen aan, op zondagmorgen. De trainingen op dinsdag- en donderdagavond vervallen en starten weer vanaf dinsdag 24 augustus.


Dinsdag

19:30 - 21:00

aikido

Donderdag

19:30 - 21:00

aikido 

 Zondag

10:30 -12:00

aikido 


Kaishinkan traint in sporthal Snelleman, Woelwijkstraat 39, Rotterdam. Na de schuifdeuren direct naar rechts en de borden met aikido volgen. Draag bij het betreden van de sporthal een mondkapje, totdat je de mat op gaat.

Om veilig te kunnen sporten zijn er momenteel een aantal beperkingen. Deelnemers moeten zich aanmelden voor een training en vooraf zelf een gezondheidscheck doen.  Indien je 1 van de vragen met ja beantwoordt, kom dan niet trainen. Kleedkamers en douches zijn weer open, dus omkleden en douchen na afloop zijn mogelijk!


Nieuwsgierig?

De beste manier om te bepalen of je het leuk vindt om aikido te gaan trainen is om een keer mee te komen doen. Je mag 2 gratis proeflessen komen volgen. Alle trainingen zijn hiervoor geschikt. Aikido wordt beoefend in een wit judo- of aikidopak (keikogi). Vanaf shodan (zwarte band) dragen wij een hakama (zwarte broekrok) over de keikogi. Je eerste trainingen kun je natuurlijk een gewone jogging- of trainingsbroek en T-shirt met lange mouwen dragen. We trainen op blote voeten, dus neem slippers mee om je voeten schoon te houden tot je de mat op komt. Je eerste pak kun je bij ons aanschaffen als je blijft trainen. 

Als je een proefles wil volgen, kijk dan even in de agenda hieronder of er geen bijzondere activiteiten gepland staan op de dag dat jij wil komen trainen. Het is fijn als je via ons contactformulier even aangeeft dat en wanneer je wil komen. Over de dojo, en docenten kun je meer vinden bij dojo informatie. Sfeer snuiven kan alvast een beetje via de fotogalerij, maar kom het vooral een keer zelf ervaren!


Agenda

Datum

Tijd

Activiteit

Locatie

tot en met zondag 22 augustus ALLEEN training op de zondag

10:30 - 12:00 uur

Aikido zomertraining 2021

sporthal Snelleman

zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021

10:30 - 16:00 uur (beide dagen)

Stageweekend met Ezra Shihan


 zondag 14 november 2021

10:30 -14:30

Kyu- en dangradenstage AFN


zaterdag  29 en zondag 30 januari 2022

10:30 - 16:00 uur (beide dagen)

stageweekend met Ezra Shihan