Kaishinkan Aikido Dojo Rotterdam
Ontspanning door inspanning
 

Lessen en agenda

Trainingstijden en locatie

Op dit moment worden er door Kaishinkan GEEN trainingen  gegeven in sporthal Snelleman vanwegen de sluiting van de binnensportlocaties.  Vanaf 1 april gaan we op de zondagmiddag buitentrainingen verzorgen op het terrein van PAC. Bij slecht weer gaat de les niet door, dit wordt gecommuniceerd in onze appgroep.


Bij Kaishinkan kun je normaliter 3 maal per week aikido traingen. Mocht je interesse hebben om een training te volgen, neem dan contact op via ons contactformulier.  Hieronder staan de  trainingstijden genoemd die we normaliter hanteren. De trainingstijden van de buitentrainingen zijn te vinden onder het kopje agenda 


Dinsdag

19:30 - 21:00

aikido

Donderdag

1930 - 21:00

aikido 

 Zondag

10:30 -12:00

aikido 


Kaishinkan traint in sporthal Snelleman, Woelwijkstraat 39, Rotterdam. Na de schuifdeuren direct naar rechts en de borden met aikido volgen. Draag bij het betreden van de sporthal een mondkapje, totdat je de mat op gaat.


Nieuwsgierig?

De beste manier om te bepalen of je het leuk vindt om aikido te gaan trainen is om een keer mee te komen doen. Je mag 2 gratis proeflessen komen volgen. Alle trainingen zijn hiervoor geschikt. Aikido wordt beoefend in een wit judo- of aikidopak (keikogi). Vanaf shodan (zwarte band) dragen wij een hakama (zwarte broekrok) over de keikogi. Je eerste trainingen kun je natuurlijk een gewone jogging- of trainingsbroek en T-shirt met lange mouwen dragen. We trainen op blote voeten, dus neem slippers mee om je voeten schoon te houden tot je de mat op komt. Je eerste pak kun je bij ons aanschaffen als je blijft trainen. 

Als je een proefles wil volgen, kijk dan even in de agenda hieronder of er geen bijzondere activiteiten gepland staan op de dag dat jij wil komen trainen. Het is fijn als je via ons contactformulier even aangeeft dat en wanneer je wil komen. Over de dojo, en docenten kun je meer vinden bij dojo informatie. Sfeer snuiven kan alvast een beetje via de fotogalerij, maar kom het vooral een keer zelf ervaren!


Agenda

Datum

Tijd

Activiteit

Locatie

Zondag 4 april

14:00 - 15:30

Aikido buitentraining

PAC, Langepad 16 Rotterdam

Zondag 11 april

14:00 -15:30

Aikidfo buitentraining

PAC, Langepad 16, Rotterdam

Zondag 18 april

14:00 - 15:30

Aikido buitentraining

PAC, Langepad 16, Rotterdam

Zondag 25 pril

14:00 -15:30

Aikido buitentraining

PAC, Langepad 16, Rotterdam

Zondag 2 mei

14:00 -15:30

Aikido buitentraining

PAC, Langepad 16, Rotterdam